Citat:
În prealabil postat de ioanna
D-voastra puteti sa scrieti inca 15 pagini cu tema asta, (ca ortodocsii nu respecta porunca 4 bla,bla,bla) care asa cum am spus a fost dezbatuta si redezbatuta, avand satisfactia de a ne arunca cat mai multa informatie, interpretari ale Bibliei dupa hermeneutica adventista
|
Ce "interpretare după hermeneutica adventistă" mai doriți, când citiți acest elocvent verset biblic?
"
Adu-ți aminte de ziua Sâmbetei să o sfințești pre ea." (Ieșirea 20,8 - versiunea ortodoxă Sinodală 1914)
Nu ar fi nevoie de "
15 pagini" de comentarii, ci pur și simplu ar trebui să ne ducem mâna la gură (ortodocși și adventiști deopotrivă) și în umilință să punem genunchiul jos cerând iertare lui Dumnezeu că nu-I respectăm Cuvântul!
Citat:
Nu aveti capacitatea de a intelege anumite antinomii, tocmai ca pentru dmv. cele doua parti ale Scripturii au acelasi caracter
|
N-am spus că au același caracter, ci că sunt deopotrivă de sfinte, fiind inspirate de Duhul lui Dumnezeu. Dacă VT cuprinde legi ce au fost desființate prin Jertfa Domnului, nu înseamnă că e "de rang inferior" și că ar trebui aruncat la gunoi.
Citat:
de aceea va legati de porunca 2 si de 4 si reluati aceleasi texte,pe care le repetati la nesfarsit pe “Viclenia sectantilor” si altele.
|
Dacă dumneavoastră ortodocșii ați accepta curvia, furtul, crima, etc. m-aș lega și de porunca a VII-a, a VIII-a, a VI-a, etc. Apreciez faptul că n-o faceți, ci chiar luați atitudine pe diferite topice ale forumului, când vedeți atâtea încălcări ale lor. Nu e normal așa?
Citat:
Sunt multe lucruri care va scapa, insa ce e grav e ca nu faceti minimul efort de a intelege, nu zic sa acceptati, doar sa intelegeti de ce marea majoritate a crestinilor tin Ziua Domnului Duminica-
|
Doamnă, în ciuda nemintoșiei mele, acest lucru l-am priceput dintru început fără niciun efort. Pare chiar logic să păzești ziua Învierii în cinstea Celui înviat. Doar că e nebiblic și neporuncit de Dumnezeu. Atât.
Citat:
(doar nu e toata lumea idioata)
|
Știți bine că argumentul majorității nu-L impresionează pe Hristos, dimpotrivă deplânge această stare de lucruri: Matei 7,13.
Citat:
O dupa-amiaza placuta!
|
Vă mulțumesc, chiar am avut o după amiază binecuvântată la Biserică. Vă doresc același lucru la Biserica dumneavoastră!