Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Anuntul asta suna exact ca alea vazute in Costinesti:"dati-mi si mie un ban sa beau o bere!"
Intai trebuie sa ne uitam la cei in zdrente care cersesc cu o gloata de copii dupa ei,la cei de pe drumuri,someri,orfani si sa intindem o mana chiar si adaposturilor de animale caci si ele sunt fapturi cu suflare si simtire.
Faima in sport si in arta se castiga pe cheltuiala proprie si este un moft lumesc, nu intra in categoria"umanitare"(sporturile de performanta de altfel nu aduc vreun folos umanitatii).
Am pretentia ca Romania sa fie recunoscuta mondial dupa alte criterii,nu dupa performantele unor sportivi.
|
halal iubire pentru semeni...... si ea e un suflet... vad ca nu ai facut nici un sport de performanta.... nu sti cata durere e pentru un copil cand pleaca de acasa la antrenamente.... ea lupta pentru tara, isi iubeste semenii, nu spune nimeni sa neglijam pe cersetori.... zici de cei care cersesc in zdrente, cu o gloata de copii, oameni in cea mai mare parte apti pentru munca, dar care prefera sa cerseasca.... ea nu cere, nu cred ca ai citit tot, doar isi varsa amarul si suferinta asa cum stie ea..... la 12 ani.......asta e mila dumneavoastra..... nu am pomenit nici eu nimic de nici un ban pentru fata, doar o mica rugaciune, dar vad ca mai bine o atacati... datorita oamenilor ca dumneavoastra a ajuns in situatia asta.... Doamne ajuta!!!