View Single Post
Vechi 24.10.2011, 10:13:23
anamaria26 anamaria26 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.10.2011
Implicit Urata treaba

Citat:
În prealabil postat de maria25 Vezi mesajul
Buna ziua,

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris... Sper sa nu ma intelegeti gresit, va rog. Alerg la voi, pentru ca voi sunteti prietenii mei aici. Voi m-ati ridicat cand mi-a fost atat de greu si nu am la cine sa alerg decat la voi.

Oarecum lucrurile erau ok pana in prezent. Eu la servici, cel mic la gradi, doar cu raceli printre ele si mici lucruri de care m-am mai izbit.

Vreau doar sa intreb, cu mare umilinta, daca este cineva dispus sa ma ajute urgent si temporar, cu niste bani pentru a putea plati strict cele obligatorii (chiria, gradinita, intretinerea si curentul) ? Luni mi s-a spus ca salariul va intarzia cu doua saptamani, in cel mai rau trei saptamani, iar eu nu am nicio economie (cu cea mai mare sinceritate, nu am putut sa pun deoparte din multe motive). Sunt deja in pana, alertata cat se poate. Nimeni nu doreste amanare iar eu deja sunt ingrijorata de ce se intampla asta la munca...

Va rog mult de tot. Va raman pe veci recunoscatoare.

Maria
Draga mea,
Consider ca ceea ce incerci tu sa faci aici e foarte urat.Hai s-o luam logic.Spuneai ca nu mai vezi cale de iesire iti spun sigur cale de iesire exista insa n-ai dorit tu sa iesi din situatia respectiva(daca ea chiar exista).Fiind din bucuresti puteai foarte usor sa te angajezi intr-un call-center,o spun din propria experienta(eu am fost intr-o situatie mult mai disperata).Acolo se cauta mereu forta de munca proaspata,salariul nu este stralucit,dar hai sa fim seriosi ai fi supravietuit,pe de alta parte ti-ai fi putut cauta colege de apartament pt a plati o chirie mult mai mica.Exista programe speciale ce protejeaza mama si copilul,dar ai preferat sa nu ceri ajutor,ei te-ar fi ajutat cu un loc unde ti-ai fi putut lasa copilul cat timp tu esti la serviciu.Dar repet trebuie putina buna-vointa din partea ta.in plus familia,normal sa te respinga daca vad cu ce te ocupi.Ai facut ipoteca pe casa parintilor sa inteleg?pt ca nimeni nu si-a pus intrebarea ce ai ipotecat tu de vreme ce stai cu chirie.Ai vrut un castig necinstit si ti-ai luat rasplata,sincera sa fiu(daca ceea ce spui tu este cat de cat real).Trag concluzia dupa situatia tensionata cu familia ca fie ai ipotecat ceva fara stirea lor,fie ai incercat sa-i inseli.Faptul ca te lamentezi acum si ceri imprumuturi,mizand pe bunatatea unor oameni cu frica lui Dumnezeu e foarte urat.Sincera sa fiu am ajuns sa citesc acest post cautand pe google asta :"ce sa faci cand simti ca nu mai poti".Situatia mea e poate cu mult mai grea si mai trista decat a ta,dar sincer n-as putea profita de bunatatea unor oameni in asa fel.Eu cautam un sfat,tu vad ca doresti doar castiguri financiare fara munca.Mizezi pe latura sensibila si traiesti "bine" sa spunem asa.De ce nu urmezi sfaturile date si stai sa te lamentezi la cat de grea e viata si ca nu mai poti trai asa?Eu mi-am pierdut si mama si tatal,nu am lucrat o buna bucata de vreme insa m-am zbatut si mi-am gasit intr-un final.Nu m-a ajutat nimeni,dar am reusit.Insa nu cersind,nu lamentandu-ma,nu refuzand solutii date de oameni bine-voitori.Si te mai intreb un lucru,daca ti-e viata asa grea de ce platesti un serviciu,cum ar fi internetul,si telefonia :).Sfatul meu taie din radacina cheltuielile inutile si pune-te pe picioare.In alta ordine de idei sper sa nu reusesti sa inseli :).Dumnezeu e acolo sus si ne face sa platim intr-un final sa stii.Imi cer scuze celorlalti poate am fost cam dura,insa uneori trebuie sa fii si transant.Dumnezeu inainte de toate nu iubeste minciuna!
Reply With Quote