View Single Post
Vechi 24.10.2011, 12:00:09
ovidiu b.
Guest

Implicit

[quote=osutafaraunu;407691]Prietene, înainte de a-mi cere mie să citesc cu atenție, se cade să citești tu mai cu atenție articolele preluate de nu știu unde. Măcar greșelile de ortografie corectează-le, dacă greșelile doctrinare ți se par prea greu de corectat...

Fățărnicia ta este evidentă...te legi de fond (greșeli de ortografie) și nu de esență (pe care nu vrei să o vezi) și ții cu dinții de litera Legii. Așa au fost și fariseii când Iisus a încercat să le transmită ceva. Articolul nu este întâmplător. L-am preluat din cartea unui părinte (Arsenie Boca), dar deh noi aștia atotștiutori ar trebui să-i corectăm noi pe ei (sfinții părinți). Tu ține-o înainte cu litera Legii, dar ai grijă să nu te înnozi în ea.

ps: "Sectele vor merge în iad cu Biblia în mână." - Părintele Arsenie Boca

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Apostolul nu "strigă" asta cu scopul ca noi s-o tâlcuim după cum "îl taie capul" pe altul. Scriptura nu se interpretează "după capul" altuia, ci după cum o interpretează Însuși Hristos și Duhul Sfânt ce-L cerem spre călăuzire.
Păi și care dintre noi întrepetează Scriptura așa "cum îl taie capul"? Ce te face pe tine să fii mai presus de Biserică, mai presus de cele 7 Sinoade ecumenice?

Last edited by ovidiu b.; 24.10.2011 at 12:20:06.
Reply With Quote