View Single Post
Vechi 29.08.2007, 19:47:20
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria_Sofia

Nu crezi ca ar trebui ca la 30 de ani sa ai principii si aspiratii mai inalte decat cele din sfera abtinerii sexuale?adica io nu cred ca virginitatea la casatorie este un principiu pt o femeie de 30 de ani!ce-ar fi sa nu te mai simti vinovata pt nimicuri si sa te simti vinovata ca ti-ai neglijat instinctele,dak faceai ceva din timp cu energia asta nu aveai decat de castigat!in loc sa te gandesti la vinovatie si pacat mai bine te duceai prin biblioteci,parcuri etc,si iti gaseai aspiratii in sfera intelectuala.De ce sexul primeste o asa de mare importata din partea crediciosilor?a devenit o obsesie,pt cei care il vad ca un pacat!Chiar un mare parinte(nu i-am retinut numele dar sigurul pe care il respect)a spus ca dumnezeu,biserica si legile divine conform bibliei nu se implica in vata sexula a oamenilor nici prin reguli,nici prin sfaturi,este o latura intima care nu tine de suflet.
Daca legile divine conform Bibliei nu se implica in viata sexuala a oamenilor, as vrea si eu sa-mi spui Maria_Sofia, de ce Dumnezeu a poruncit: "Sa nu desfranezi" ? Aceasta porunca inca demonstreaza prea clar ca Dumnezeu are un cuvant de zis si in aceasta privinta, fiind o latura care tine foarte mult de suflet, pentru ca se stie prea bine ca desfranarea si preacurvia sunt pacate, dar multi ignora aceasta pentru ca nu vor sa se gandeasca la asa ceva, considera ca e fals si ca porunca asta a fost inventata de oameni pentru a manipula lumea prin religie, s.a.m.d......