View Single Post
Vechi 29.08.2007, 20:35:00
danut danut is offline
Member

Data înregistrării: 01.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Dragilor,

De un an mi-am pus internet acasa. Ca am zis eu ca te ajuta ca sa faci multe demersuri adminisatative on-line, ca raspunzi rapid celor care au nevoie de tine, ca esti la curent cu cele de care ai nevoie, etc. Si dupa un an fac bilantul si vad ca viata spirituala mi s-a dezechilibrat, ca am citit mult mai putine carti, ca am avut mai putin timp pentru prietenii de aproape, ca de multe ori am scurtat timpul de rugaciune ca sa stau pe internet (desi cateodata erau scopuri pe care eu le vadeam bune), ca din ce stau mai mult pe internet, din asta am dorinta de a intra mai des, etc. :(

A devenit ca un drog. Adica simt ca inima imi e aici. Poate voi nu sunteti asa, dar eu sunt in categoria celor slabi in fata acestor ispite. Asa ca m-am decis sa dau ispita afara. Nu o sa mai intru aici decat foarte rar, cand o sa mai ajung la un internet. O sa-mi fac un program si cam o data pe saptamana o sa intru. Deci daca doriti sa-mi scrieti mesaje private, nu ezitati. O sa raspund din cand in cand.

Imi cer iertare daca am suparat pe cineva vreodata, daca am tensionat vreo discutie, daca am adus tristete cuiva. Va asigur ca nu a fost intentionat. Sa nu uitati ca Va_iubesc si sper sa ne intalnim cu totii in RAI. Va imbratisez cu drag.

Elena
Mi se pare putin haios ce zici tu ca sa nu zic putin absurd. E mai nociv sa te uiti la televizor decat sa stai pe net. Daca stai pe net depinde la ce te uiti. De exemplu poti sa te uiti la diferite site-uri ortodoxe, sa citesti rugaciuni sa comunici cu oamnenii care au acelasi inclinatii cu tine, sa-ti faci prieteni cu care ai subiecte comune, sa ajuti oamnenii cu sfaturi. Dc zici ca esti o fire slaba discuta cu duhovnicul tau si sigur o sa-ti spuna ce sa faci , sa rezisti ispitelor. Sau roaga-te lui D-zeu sa te ajute. Depinde la ce te uiti tu pe net. Impuneti sa fii puternica si cand simti ca cazi ispitelor spune o rugaciune si vei deveni mai puternica.Doamne Ajuta!
Reply With Quote