Citat:
În prealabil postat de ioanna
Un om care respecta pe altul, va fi intotdeauna respectat.
|
În numele cărei etici rostiți această sentință (valabile ambele sensuri)? Budistă, hindusă...? Desigur nu, căci aceste filosofii religioase propovăduiesc respectul acordat și celor "nevrednici de respect". Sper că am fost suficient de explicit...
Citat:
În prealabil postat de ioanna
Unul care s-a inscris si reinscris pe forum
|
Din subiectiva și "inerțiala" dumneavoastră perspectivă așa pare, însă din perspectiva mea sună mai corect: "unul care a fost banat și rebanat pe forum". De exact osutăfărăunu ori. Și aceasta pentru că nu merită respect: e un "sectant", un "eretic", "nu e om, e lup, e vulpe" și merită să fie stârpit. Am citat doar cele mai "respectuase" epitete exprimate de personalități reprezentative ale ortodoxiei românești, nu și cele grosiere - acestea pot fi găsite pe forum (neșterse și nebanate) "vrednice" oricând de o listă a [ne]rușinii ortodoxe. Am ezitat să scriu "ortodoxe"... dar aceasta e realitatea... a trebuit să vină pe forumul ortodox un catolic, un penticostal și -iată- un baptist ca să confirme acest lucru!
Desigur sunt nedrept, au fost de-a lungul anilor și ortodocși care au ridicat glasul împotriva injuriilor, drăcuielilor și blestemelor rostite de ortodocși asupra ne-ortodocșilor, dar aceștia au fost ignorați ori chiar blamați pentru curajul lor. Unii s-au și retras de pe forum...