Citat:
În prealabil postat de ioanna
Nu stiu din ce zona sunteti, insa chiar am sa-i intreb pe adventistii din orasul meu, ca tot incepe “festivalul de tineret” saptamana viitoare, care e pozitia lor fata de “prozelitismul online”, daca vi se impune in mod expres sau e optiunea fiecaruia si de ce tendinta de a denigra cultul crestin-ortodox, in schimb ce relatiile sunt cordiale cu ceilalti. Imi veti servi ca exemplu.
|
Intrarea mea pe acest forum este o inițiativă personală, nu se impune niciun fel de "prozelitism online" de sus. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă s-ar da o astfel de "directivă", să posteze zilnic în loc de 2-3 adventiști 2.000-3.000 de tineri adventiști (că tot ați amintit de Festivalul de Tineret. Nu sunt din București)...
Iar dacă doriți exemple de "prozelitism online" și încă prozelitism violent, vă pot da 2-3 linkuri ortodoxe (chiar recente) în care nu sunt implicați mireni ca mine, ci preoți și călugări, deci Biserica prin reprezentanții ei.
Nu înțeleg de ce postarea unor adevăruri e receptată ca "
denigrarea cultului creștin-ortodox", în schimb etichetarea în toate felurile a neoprotestanților e ptivită ca un lucru normal.