Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 23.08.2006, 14:10:15
mirela05 mirela05 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.04.2006
Implicit

Avortul ......este mai mult decat o crima, mai grava decat aceasta. De fapt nu-i mai dai voie acelei fiinte sa il vada pe Dumnezeu, il condamni la intuneric...si cine suntem noi ca sa facem asta?! Daca omori pe cineva ...acea persoana tot mai are sanse sa se mantuiasca, dar un copil nenascut nu mai are aceasta sansa.
Cele mai multe metode contraceptive(anticoncepitonalele) sunt de fpat avortive, asa ca tot avort se cheama ca faci, doar ca nu iti dai seama cand se intampla, insa asta nu te absolva de vina!
CAt despre faptul ca este acceptat avortul de biserica in anumite conditii.....nu stiu ce sa spun, dar eu personal cred ca nu...ca tot voia noastra se cheama ca o facem...si apoi de unde stim ca Dumnezeu a hotarat ca acea femeie moare...?! Nu stim noi care sunt planurile lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi si daca ne-am lasa cu adevarat in voia Lui....ce minunata ar fi viata pe pamant. Si nu ma refer..la a nu mai face nimic si a astepta sa iti dea Dumnezeu...adica sa nu muncim...sau alte chestii de genul asta...
Reply With Quote