View Single Post
Vechi 29.08.2007, 20:55:13
danut danut is offline
Member

Data înregistrării: 01.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bm
Va rog spuneti-mi cum sa fac?
As dori sa ma sfatuiti cum pot ajuta pe cineva pe care nu-l "cunosc" si care se afla peste granita.
Mai exact pe sora prietenului meu,ELENA,plecata in Spania si careia ii merge foarte rau.
N-am cunoscut-o niciodata personal fata in fata ,dar din descrierile celorlalti si din cateva convorbiri telefonice purtate cu ea mi se pare o fiinta minunata.
Am sa incerc sa v-o descriu atat cum si cat pot:
Elena-o fiinta FRUMOASA,sufleteste si trupeste,desteapta.
In urma cu 7 ani i-a murit mama(stingandu-se din viata atunci cand avea atata nevoie de ea) si de atunci a dus in spate toate grijile casei.
Cu un singur salariu 3 persoane s-au gospodarit cum au putut ..............si cred ca au facut-o bine avand in vedere ca si ea si fratele ei au terminat ulterior o facultate.
Anul trecut a plecat in Spania sperand ca o sa-i fie mai bine decat in tara,dar s-a dovedit a fi altfel.
Noi am incercat sa-i dam sfaturi,s-o incurajam cat putem ,dar degeaba.
Nu stiu cum si ce sa facem sa-si gaseasca linistea.
VA ROG DIN SUFLET PUTETI POSTA UN SFAT ?...................daca nu aveti nici unul,macar spuneti-i parerea dumneavoastra.
Voi lista acest topic si il voi trimite,cu speranta ca lucrurile se vor schimba in bine.
Va multumesc.
Nu ai spus ce necazuri are dar in primul rand sa se roage, sau mai bine sa se intorca in tara printre cei dragi.
Eu am fost in strainatate si mi-a fost tare greu mai ales ca nu se vorbea limba ramaneasca , tot felul de ispite la tot pasul si nu gaseam nici o beserica ortodoxa(Polonia).
Nu aveam liniste sufleteasca. Cand m-am intors in tara m-am linisti.
Sa se roage nencetat si sa fie alaturi de cei dragi.
Reply With Quote