Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Cunoștința dv. e sigură că n-a participat la un ritual hindus? Deși ei sar în apa Gangelui nu în bazine de înot... Încă n-am auzit de asemenea "botezuri" la neoprotestanții (cel puțin din România).
|
Sint sigura ca s-a intimplat la Pascani insa nu stiu din ce secta faceau parte. Oricum, unul din membrii era obsedat ca numai 144000 persoane intra in Imparatia cerurilor, poate asa va dati seama mai bine din ce secta faceau parte
Citat:
Iertați-mă că vă întreb, la dvs. ce se face cu apa din cristelniță? Sper că nu se duce acasă pentru a se bea (cu înghițituri mici)... Aș spune ce mi-a povestit odată nașu', dar mai bine nu...
|
Se arunca intr-un loc sfint: pe pamint curat
Citat:
Aici aveți dreptate, probabil aceasta e una din diferențele majore între bisericile noastre.
|
Forma fara fond, ca de obicei. Nu o biserica rece ne va desparti de dragostea lui Hristos, sper ca puteti sa realizati acest lucuru. Si nu ar trebui sa va desparta nici pe dumneavoastra
Citat:
Baza scripturistică constă tocmai în maturitatea copiilor noștri, căci doar un copil matur poate avea o credință personală, poate lua decizia lepădării de păcatele lui și poate mărturisi public această decizie. Un bebe poate face aceste lucruri? Hotărât nu!
|
De cind va citesc postarile am vazut de nenumarate ori ca ati luat in deridere marturiile unor sfinti. Iar acum denumiti marturia unor adolescenti "baze scripturistice". Si conform marturiilor sfintilor nostri un bebe se poate lepada de satana. Duhul sau o face pentru fiinta lui intreaga, care cuprinde duh, suflet si trup.