Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Sint sigura ca s-a intimplat la Pascani insa nu stiu din ce secta faceau parte. Oricum, unul din membrii era obsedat ca numai 144000 persoane intra in Imparatia cerurilor, poate asa va dati seama mai bine din ce secta faceau parte
|
Probabil făceau parte din Asociația Martorilor lui Iehova, însă mă îndoiesc ca chiar ei de ar fi fost, "
au sărit cu toții în bazin" la grămadă fără a avea personal cultic specializat care să rostească o formulă baptismală, ceva acolo...
Citat:
Se arunca intr-un loc sfint: pe pamint curat
|
Nu cunosc să fie o asemenea indicație în Scriptură cu privire la apa botezului. Apa în care a fost botezat Domnul Iisus s-a vărsat în cea mai "murdară" mare de pe pământ: Marea Moartă (nu de geaba se numește astfel).
Citat:
Nu o biserica rece ne va desparti de dragostea lui Hristos, sper ca puteti sa realizati acest lucuru.
|
Aici rostiți al doilea mare adevăr și vă dau dreptate. Nu Biserica ne mântuiește (ori ne desparte de Cer), ci harul lui Dumnezeu și acceptarea lui în viața noastră prin credință.
Citat:
De cind va citesc postarile am vazut de nenumarate ori ca ati luat in deridere marturiile unor sfinti. Iar acum denumiti marturia unor adolescenti "baze scripturistice".
|
Aceasta este o interpretare originală - ca să zic așa- a ceea ce am scris eu. Recitiți vă rog mesajul meu și postarea dumneavoastră la care răspundea mesajul.
Citat:
Si conform marturiilor sfintilor nostri un bebe se poate lepada de satana.
|
O face (mai exact: n-o face -căci nu o poate face) prin intermediul nașului. Mulțumesc, nu aceasta era întrebarea pe care v-am pus-o. O repet: Poate avea un bebe o credință personală (cerută de Scriptură), se poate lepăda el de păcatele săvârșite (cerute de Scriptură) și poate da o mărturie
personală publică despre credința lui (cerută de Scriptură) cu ocazia botezului? Dacă nu puteți da un răspuns, mai bine lăsați-o baltă!