View Single Post
Vechi 27.10.2011, 20:24:08
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Cand faceti o afirmatie de genul „acesta e adevarul rostit de Dumnezeu”, va rog sa redati exact citatul biblic , pentru ca Dumnezeu n-a rostit ceea ce ati spus d-voastra. E foarte grav sa substituiti Cuvantul Lui Dumnezeu din Sf. Scriptura cu cuvantul d-voastra si sa-L atribuiti Lui Dumnezeu.
N-am spus că ar fi rostit mot a mot cuvintele acelea, de aceea nici nu le-a pus între ghilimele. Iar Facerea 3,22 pus la începutul postării mele este textul biblic reprezentând răspunsul la întrebare, conform regulii stabilite chiar de dvs.

"Și a zis Domnul Dumnezeu: "Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele și răul. Și acum nu cumva să-și întindă mâna și să ia roade din pomul vieții, să mănânce și să trăiască în veci!..." (Fac.3,22)

Nu cumva să trăiască în veci! poate fi exprimat altfel "Nu cumva să fie nemuritor!" Având în vedere faptul că Adam a fost creat un suflet viu/ o ființă vie (vezi postarea de mai sus), trageți dumneavoastră concluzia.

Dar posibil ca răspunsul meu să nu fie corect. Aștept confirmarea ori infirmarea.
Reply With Quote