View Single Post
Vechi 27.10.2011, 21:14:06
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
PS1 "Apa magica"? A n-a postare cind luati in deridere rinduiala lasata de Dumnezeu.
Deoarece Hristos n-a numit apa botezului nici "sfințită", nici nu i-a atribuit valențe mântuitoare proprii (Hristos mântuiește, nu H2O), cum altfel aș putea numi acea apă ce cu atâta grijă spuneți că trebuie vărsată "într-un loc curat" și care mîntuiește ex opere operato? Supranaturală, făcătoare de minuni? Găsiți-i dumneavoastră un sinonim care să nu vă deranjeze.

Citat:
PS2 Avind in vedere ca aveti o credinta de forma si nu de fond, ritualul botezului la dumneavoastra fiind doar forma, normal ca nu puteti intelege semnificatia botezului care inseamna mult mai mult decit o baie in care e implicat un om cu dorinte de mai bine.
Și o spuneți cu atâta convingere, deși am postat un fragment din doctrina adventistă privitoare la botez... N-ați citit?

Citat:
Pentru ca nu are importanta ordinea.
Bine doamnă, puneți căruța înaintea boilor și vedeți ce va ieși!

Citat:
Important pentru mintuire este sa fie respectate AMBELE conditii, lucru pe care dumneavoastra il refuzati copiilor dumneavoastra si va jucati cu mintuirea lor.
Îmi pare rău că nu sesizați evidența. Cum adică, le refuzăm credința și botezul copiilor noștri? Dacă cred și vor să se boteze (așa cum cere textul), sunt liberi s-o facă. Să nu aveți impresia că dacă nașul crede și îl duce la botezat pe bebe, s-a împlinit porunca hristică... mă văd obligat să vă atenționez.

Citat:
Exact cum e lipsit de maturitate sa-i administram antibiotic copilului care s-a ales cu o infectie, pentru ca i-am incalca liberul arbitru, asa e lipsit de maturitate sa nu ne botezam copiii de mici.
Vă rog nu mai veniți cu exemplul acesta (era să zic stupid), că iar ajungem la concluzia "apei magice"... Apa botezului nu este un antibiotic.
Reply With Quote