View Single Post
Vechi 27.10.2011, 23:06:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Sunt de acord cu acest pasaj biblic, doar că nu reiese defel că printre cei din casă se aflau bebeluși. Citiți încă odată argumentele mele sub formă de întrebări. Sunt concise, clare, nu kilometrice ca pasajul lipit de dumneavoastră nu știu de unde (nici nu mă mai chinui să caut care e sursa).
Se vede clar că Apostolii au botezat și copiii, căci altfel s-ar fi menționat: "toată casa, afară de copii". Casele, pe vremea aceea, nu puteau să fie fără copii, căci copiii erau o binecuvântare a lui Dumnezeu.

Chiar din timpul sfintilor apostoli se săvârsea botezul copiilor : Lidia si casa ei (Fapte XVI, 15) ; temnicerul si casa lui (Fapte XVI, 33); Crispus si casa lui (Fapte XVIII, 8) ; Stefanas si casa lui (1 Cor.I, 76). Hmmm ...oare toate casele să fi fost fără de copii?

Era să spun bingo văzând că sunțeți de acord cu pasajul. Sunteți confuz rău de tot și ca să argumetez cât se pote de clar postez 2 citate care vă aparțin:

Citat:
1. Cum a grăit Cuvântul lui Dumnezeu bebelușilor din casa lui, și cum au înțeles ei această predică?
2. Cum s-au botezat acei bebluși (că nu scrie că au fost botezați)?
cum au putut acei bebeluși să se veselească și mai ales cum au crezut în Dumnezeu?
Citat:
Sunt de acord cu acest pasaj biblic, doar că nu reiese defel că printre cei din casă se aflau bebeluși.
ps: salată de legume a ieșit aici că tot spuneați că mâncați multe fibre.

Last edited by ovidiu b.; 27.10.2011 at 23:23:00.
Reply With Quote