Subiect: Despre iubire
View Single Post
Vechi 29.10.2011, 22:49:34
VladCat
Guest

Implicit

Andrei daca vrei sa stii cat e cu adevarat iubire si cat e idolatrie care imbraca forma iubirii eu cred ca ar trebui sa iti pui urmatoarea problema: „Ce am construit noi impreuna?”...Nu ma refer la barci vile sau altele asemenea. Ma refer la faptul ca iubirea e ceva inefabil de esenta divina(noi folosim aiurea cuvantul) si care are obligatoriu ca rezultat zidirea spirituala prin jertfa a celor care iubesc. Cat v-ati inaltat duhovniceste de cand va cunoasteti ? Ce noi nivele ati atins impreuna ?..cred ca astea sunt intrebari cheie...relatia voastra e vie si aduce comuniune numai daca il are ca scop pe Hristos...iar daca Il alegi pe Hristos alegi sa te jertfesti(sa se jertfeasca Hristos in tine de fapt fiindca noi nu avem nici o putere)....tocmai de aia este atat de greu sa il alegi pe Hristos. Iti doresc mult mai multa izbanda in toate acestea decat am avut eu. Varianta cu o pauza care sa te ajute sa te limpezesti un pic nu mi se pare ceva ce merita exclus din start...poate va va da amandurora ragazul sa va intariti. Doamne ajuta!
Reply With Quote