Defapt Sfanta Traditie ca Sfanta Traditie..nu ar fi asta o probleme pentru ca majoritatea crestinilor declarati din romania nu pun mare accent pe aceasta,este o realitate pe care o stim prea bine!Defapt romanii nu prea pun pret pe biserica in general...daca ii spui cuiva ca ai de gand sa mergi la biserica se uita incruntat la tine si se intreaba de ce?Suntem un popor crestin doar de Paste si Craciun,iar si acestea si-au pierdut semnificatiile..oamenii asteapta sa vian sarbatorile ca sa se poata imbata in voie,petrece in cluburi,curvi,etc!Nu stiu cat% dintre romani se roaga in seara de craciun si cat% rup cluburile in fuste mini,ori intr-o betie zdravana..insa..Ma intreb eu asa..Cum este posibil sa ceara taxa preotul la botez?Dar la cununie?Inmormantare?Pai ce Mantuitorul le-a zis apostolilor -Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile..DAR DOAR DACA COTIZEAZA?Nu,nu a spus asta!Poate cineva este sarac si nu are bani,si din cauza asta nu poate face cununie religioasa?Nu poate face voia lui Dumnezeu?Sau ca preotul sa se roage pentru sufletul adormit este nevoie sa fie platit pentru asta??Puteti sa va revoltati si sa spuneti ca nu este asa insa...aceasta este parerea mea si a multor alte persoane..dati search pe Google ca sa va convingeti!Daca esti sarac lipit si la biserica tot trebuie sa platesti ca sa iti inmormantezi ruda...te imprumuti si tot trebuie..!
|