View Single Post
Vechi 30.10.2011, 00:49:07
Iuliiiii Iuliiiii is offline
Member

Data înregistrării: 05.08.2011
Implicit

Eu m-am saturat!Nimic nu este cum ar trebui sa fie nicaieri!Peste tot sunt interese ascunse...aruncam cu bolovani unii in altii!Dar suntem crestini noi..uitati-va in jur!Este o mizerie!Oamenii se ascund ca sunt crestini,sunt crestini in tihna..nu vorbesc nimanui despre Iisus!Este plicitsitor sa vorbesti despre Iisus!Nu esti cool!Mergem la biserica ocazional,si atunci ne luam o figura de oameni piosi,tristi...stam cu capul in pamant nu ne uitam unul la altul...ne fuge mintea in timpul slujbei si deabia asteptam sa plecam acasa.Ne facem buzele kilometrice si pe icoane exista numai urme de ruj!Este o realitate!Ne etalam noile haine,cand mergem la o nunta avem decolteul generos si cu toate astea ni se permite sa intram in casa Domnului!Privim la un turc altfel caci el nu este crestin,insa nu realizam ca este fratele nostru!Ca si lui tot Dumnezeu i-a dat viatza,ca si de el tot Dumnezeu se ingrijeste si nimeni altcineva!Pastorii protestanti circotesc despre ortodocsi iar ortodocsii de asemenea despre ei!Si totusi noi cu totii suntem frati!Ar fi trebuit sa fim doar o singura biserica cea crestina!Dar suntem divizati in sute de biserici!Ne grabim noi repede sa tragem concluzia cine se mantuieste si cine nu,cine il are pe El si cine nu!Ca tu esti protestant ca eu sunt ortodox...dar doar El stie cine va intra in Imparatia Sa.Vad oameni cu probleme mintale pe strada,oameni fara casa ce dorm in parcuri,murdari,nemancati evetual drogati si beti!Dar nimeni nu se duce sa le dea o mana de ajutor!Ne este scarba!Este beat,jegos,lepros!Dar nu ne intrebam de ce a ajuns asa!Trecem cu indiferenta pe langa ei fara sa le dam o mana de ajutor.In fata lui Dumnezeu cand pacatuim si noi suntem la fel de murdari si de pericolosi,nebuni..dar El ne ajuta!Insa noi cand il vedem pe fratele nostru ratacit trecem cu indiferenta si ne vedem mai departe de ietile noastre!Dar noi suntem crestini!
Reply With Quote