View Single Post
Vechi 30.10.2011, 01:07:49
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliiiii Vezi mesajul
Si cu cei care doneaza bani la biserici pentru aceste lucruri cum ramane?Si vara cand botez copilul?Nu am nevoie nici de curent nici de apa calda!Dar tot exista taxa!In bisericile din ziua de astazi sunt multe interese!Asta este adevarul!Omul sarac ce face daca nu are bani sa se cunune?Traieste in curvie???Sau daca cineva nu are bani pentru inmormantare nu mai isi inmormanteaza ruda?
sa imi arati preotul ala care nu a vrut sa oficializeze o slujba pentru ca nu a fost platit..... biserica are nevoie de noi, are nevoie sa o ajutam..... cu donatiile e altceva, sunt benevole, oamenii doneaza pentru ca asa cred ca poate Dumnezeu le va zambi si lor putin... am multi prieteni preoti sau viitori preoti, si habar nu ai cate cheltuieli exista intr-o biserica.... daca toti ar gandi asa si nimeni nu ar mai dona, sau nu ar mai plati, ar trebui sa fie inchise aproape toate bisericile si manastirile..... daca un preot te-ar chema cateva zile pe saptaman sa faci curat in biserica fara sa te plateasca si fara sa mai platesti vreun serviciu religios, ai accepta??? nu cred... pentru asta sunt femeile de serviciu angajate.... recunosc ca mai sunt si preoti lacomi, sau avari, dar cine suntem noi sa ii judecam??? are grija Dumnezeu de toti.... vad ca adori sa arunci cu noroi in institutia aceasta minunata.... Doamne ajuta!!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote