View Single Post
Vechi 30.10.2011, 08:11:09
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliiiii Vezi mesajul
Si cu cei care doneaza bani la biserici pentru aceste lucruri cum ramane?Si vara cand botez copilul?Nu am nevoie nici de curent nici de apa calda!Dar tot exista taxa!In bisericile din ziua de astazi sunt multe interese!Asta este adevarul!Omul sarac ce face daca nu are bani sa se cunune?Traieste in curvie???Sau daca cineva nu are bani pentru inmormantare nu mai isi inmormanteaza ruda?
Ideile acestea nu-ti apartin,le-ai luat de la altii din jur,de regula necredinciosi insa profund materialisti,egoisti,pragmatici.
Imi amintesc cand aveam 16 ani si unchiul meu m-a facut sa-mi doresc sa fiu atee;punea in discutie aceleasi idei iar mintea mea necoapta de 16 ani nu i-a putut face fata!
In momentul in care mi-am propus sa nu mai cred in Dumnezeu,am avut un semn infricosator,dar nu voi discuta despre asta acum.

In alta ordine de idei,am auzit ca unii sunt cununati sau botezati pe cheltuiala unor sponsori daca ei insisi nu au bani pt taxe.Le aranjaza Cel de Sus pe toate,numai sa vrei sa te casatoresti...din pacate,nu mai vrea asta aproape nimeni...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote