View Single Post
Vechi 01.11.2011, 08:37:19
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Motto: ,,O natie care a pierdut increderea in sine,intre toate altele este cea mai mizerabila,pentru ca a frant bstonul pe care se putea razima"(Gheorghe Asachi).

-Buna ziua parinte!
-Buna sa iti fie inima fiule.Ai venit sa-ti dau cuvant de invatatura,un sfat,un ajutor asa cum pot eu in salbaticia asta?Sa ne lumineze Dumnezeu pe amandoi.
-Am venit sa-ti dau eu un anunt parinte.Evacuarea.Te mutam.
-Unde sa ma mutati fiule?!Eu sunt aici cu veveritele,in salbaticie,ma nevoiesc de multi ani,nu deranjez pe nimeni si apoi codru-i frate cu romanul..
-Asa este da este dar este si mai frate cu investitoru.Haha,surpriza,doar azi poti beneficia de sansa de a-ti muta chilia intr-un loc mai accesibil,eventual in mijlocul unei intersectii,ca sa fii mai in siguranta si sa meditezi in liniste mai bine.Te ajutam,noi investitorii,cu patru scanduri si 12 cuie ca sa-ti faci o casa noua,ca ne cam deranjezi.
-Fiule,dar eu am ales sa ma rup de lume,nu deranjez pe nimeni,nu cer nimanui nimic, stau aici in singuratatea asta si imi plang pacatele.In neamul asta mereu au fost pustnicii care s-au nevoit din dragoste de Dumnezeu.
-Parinte,neamul acesta iubeste la fel de mult si schiul si distractia,micii si berea si poate o sa se sperie copii cand te-or vedea.Daca vrei poate te costumam in Mos Craciun si asa mai merge.
-Dragu tatii,eu plec,ca nu m-oi pune eu in calea progresului si fericirii voastre da poate erau si crestini care ar fi vrut sa vina aici pentru un strop de liniste sufleteasca,ei ce vor face?
-Simplu parinte,avem solutie la orice!Punem un indicator,,cel mai apropiat pustnic la 200 km,in directia asta.Mall-ul si crasma,1m in directia cealalta".
-Bag eu seama dragu meu ca tu cam vrei sa ii faci frate cu mamona si sa le iei si ce le-a mai ramas..
-Nu-i este adevarat parinte,se numeste progres,tu nu prea ai loc in el,esti o relicva inutila pentru noi,desi ti-ar sta bine ca exponat.Ia zambete putin ca sa fac o poza,nu ma va crede nimeni ca mai exista unii ca tine...

Stai asa parinte,de ce pleci?Nu vrei sa auzi de promotia la bere?Si de ce plangi asa intristat?Ai profil bun,poti oricand sa ai un job pe tema asta ca doar ce faceai tu era un job nu?Hai parinte,nu te plictiseai aici cand noi dam tonu la distractie?Ce ciudat om,batrinii astia cu ideile lor..Hai ma baieti ne miscam mai cu talent,trage partia prin mijlocu troitiei si funicularul prin chilie,o sa fie o atmosfera dupa care se dau in vant strainii...sa curgaaaa banuuuu,sa cante muzica,dusmani meeeeii,mor cand eu sunt baroooosaan....
Reply With Quote