Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu te identifici cu nici o biserica dar vad ca te identifici foarte usor cu barfa si gandirea superficiala a unora care cred ca vor scapa de judecata pentru pacatele lor aruncand in ochii lui Dumnezeu cu pacatele altora, reale sau inventate.
Majoritatea afirmatiilor tale sunt judecati de non-valoare care arata cat de superficial cunosti lucrurile despre care vorbesti.
Daca ai fi cu adevarat orientata spre o viata spirituala, ai incepe cu un umil "de ce" nu cu ingamfarea lui "uite ca.. asa si pe dincolo".
|
Fata are doar 17 ani. Nu are inca experienta ta de viata si (se presupune) intelepciunea ta. La varsta ei eu ma ocupam poante in ore si copiat. Sa nu-mi spui ca tu erai deja mare cautator. Probabil daca ne-am asculta cu rabdare copiii am auzi tot asemenea lucruri. E felul lor de a cauta. De unde atata smerenie cand toti seamana cu parintii, deci cu noi, iar noi toti suntem mandri?
Iuliiii, cu timpul vor veni si raspunsurile. Numai sa nu te opresti din cautare.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Last edited by Doriana; 01.11.2011 at 15:00:52.
|