View Single Post
Vechi 03.11.2011, 13:20:01
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Foarte corect răspunsul. Așa cum lămurește chiar îngerul (Apoc. 17,15) apele reprezintă "popoare și gloate și neamuri și limbi.", marea fiind deci creuzetul acesta al națiunilor- Lumea Veche (Europa). Vedeți această "mare" din care iese Fiara în antiteză cu "pământul" din care iese fiara cu două coarne (Apoc. 13,11)?
da, este de remarcat ca fiara ce iese din pamant va fi un inaintemergator al fiarei care iese din mare.(a se vedea paralela).Si intradevar, e interesanta antiteza dintre cea care iese din pamant si cea care iese din mare. caracteristicile(sentimente, concepte) celei care iese din pamant sunt in intregime pamantesti , ale unei firi senzoriale., pe cand a celei care iese din mare, deci din mijlocul lumii sunt demonice. Dar vorbim de un om, care atinge treapta maxima de posesie totala, desavarsita(demonica) si nu de un demon.
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Este o întrebare adițională, deoarece m-a surprins plăcut răspunsul dumneavoastră. Bineînțeles puteți pune întrebarea următoare.
Daca tot am ajuns la Apocalipsa, ce semnifica rana de pe unul din capetele fiarei?