Citat:
În prealabil postat de mihailt
Nu exista asemenea etnie precum etnia romana,Imperiul Roman,cum am mai scris mai sus era un imperiu multi-national.
Pe unii i-au inselat dracii sa scrie asemenea absurditati,negand realitatea istorica,cand in Imperiul Roman erau atatea etnii.....
Spre exemplu era etnia galilor,era etnia britanicilor,etc.
Nu zice nicaieri in istorie ca in partea ocupata a Daciei s-ar fi adus colonisti numai de neam latin.
S-au adus colonisti din tot Imperiul Roman,dar grosul populatiei au ramas traco-daci de aci.
Dracii inseala pe unii sa vina cu asemenea absurditati,precum sa incerce sa bage invrajbire intre poporul rus si poporul nostru,sau intre poporul din Serbia si poporul nostru,cand si locul Rusiei si locul Serbiei e in UE si banuiesc ca o sa si fie primite acolo in curand.
|
Ce spui tu, cum ca "nu exista asemenea etnie precum etnia romana" este o enormitate. Bineinteles ca romanii au existat, exact la fel cum au existat si galii, britanii, etc, pe care-i amintesti.
Despre Rusia, eu zic sa te mai informezi. Rusia este dusmanul tarii noastre de multe sute de ani. Inca din 1812, cand Basarabia a fost anexata de Rusia, aceasta tara a dus acolo o politica violenta de deznationalizare a romanilor si de rusificare. Nu cred ca mai trebuie sa-ti amintesc tradarea rusilor din 1878 cand, desi garantasera frontierele Romaniei, la tratatul de pace sa anexat cele 3 judete din sudul Basarabiei. Pe urma, au actionat permanent pentru destabilizarea Romaniei (de exemplu, agentii rusi au avut un rol important in declansarea rascoalei taranesti din 1888). Despre relatiile cu Rusia dupa revolutia bolsevica si apoi cu URSS nu cred ca mai trebuie amintit, stie toata lumea cat rau au adus rusii Romaniei.
Oricum, din ce stiu eu, Rusia nu si-a exprimat niciodata intentia de a face parte din UE, asa cum spui tu.