Red_Rose imi cer scuze ca ma amestec dar trebuia sa banuiesti cand ai postat mesajul ca vei citi si opinii care nu iti vor placea. Eu inca ma uit si caut in mesajul Mariei_Sofia unde te-a jignit. In schimb am gasit unde ai jignit-o tu. Asa te pot intreba si eu, de unde stii mediul si intelectualitatea in care s-a dezvoltat ea, si unde vezi tu limmbaj de mahala? Treci peste faptul ca te-ai simtit atacata si citeste-i din nou mesajul obiectiv si vei observa ca in ciuda faptului ca opinia ei este clar diferita de a ta, totusi nu contine rautate sau cel putin nu o vad eu, se poate si asta.
Iar legat de mesajul tau, ca sa imi dau si eu cu parerea(sa ma bag ca musca in lapte) nu pot decat sa iti spun ca initial mi s-a parut ca vrei sa vezi ce impact are asupra celorlalti...si cu riscul de fi rautacioasa, cand imi pare rau pentru ceva savarsit si imi este rusine, nu prea imi vine sa il zic in stanga si in dreapta. Ori ai un curaj pentru care te admir ori nu e un asa mare regret. Tu stii cel mai bine
|