Citat:
"Seeing Is Believing" parca asa zice ateul.
Ai fost acolo? Ai vazut? Ai vazut macar dosarul de urmarire penala?
|
Nu, dar a fost un caz relatat indelung de presa scrisa si audio-vizuala.
Tu ai fost acolo? Ai vazut? Ai avut acces la dosarul de urmarire penala? Daca da, zi ce informatii ai in plus, fata de ce am zis eu, care ar contrazice informatiile disponibile pubic. Daca nu, ce rost are sa ma intrebi pe mine?
Citat:
Mai sa fie, dar ce selectivi sunteti voi cand e vorba de credinta iar ratiunea se vede clar ca nu este nici pe departe elementul cheie in ecuatia asta ci factorul emotional - ura fata de religie in general si crestinism in special.
|
Ce vezi tu emotional in ce am scris eu? E foarte simplu:
Impartasania si Botezul sunt doua Taine, ambele au loc in Biserica.
Voi spuneti asa:
In timpul Impartasaniei, microbii care, in mod normal, se transmit de la un om la altul daca folosesc aceeasi lingurita unul dupa altul, nu se transmit, datorita protectiei divine. In concluzie, ordinea naturala a lucrurilor e suspendata, doar pentru ca e Biserica, si lui Dumnezeu ii pasa despre asta.
Sa inteleg ca, in cazul Botezului, asta nu e valabil? Lui Dumnezeu ii pasa de microbii de pe lingurita, dar nu de copiii de doua luni, care sunt cufundati in apa?
Si, daca acceptam ca acel Botez a fost o exceptie, si protectia Divina nu s-a manifestat, de unde stii ca si la TOATE Impartasaniile protectia divina functioneaza? (asta in cazul in care acceptam de dragul argumentatiei ca respectiva protectie ar exista, ceea ce nu a fost vreodata dovedit de cineva).