View Single Post
Vechi 08.11.2011, 20:46:46
Pestisorul de Aur Pestisorul de Aur is offline
Banned

Data înregistrării: 17.10.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Eu am o veche relație personală cu directorul Spitalului Clinic de Urgență din București. Un trecut care ne leagă, un prezent în care petrecem timp împreună (de exemplu: mergem la pescuit) și avem proiecte de viitor. Asta nu mă împiedică de loc să fiu în cele mai bune legături cu cei din jurul său, cum ar fi, de exemplu, șeful clinicii de chirurgie din spitalul respectiv, ori cu un devotat medic urgentist care stă la departamentul pentru primirea urgențelor. Ei sunt nu numai prietenii mei, cât și prietenii și colaboratorii de zi cu zi ai prietenului nostru comun, directorul spitalului.
Sunteți de părere că legătura mea cu acești admirabili colaboratori ai săi dăunează legăturii mele cu el ? În acest caz, nu mai pot pretinde că am o legătură personală cu el, fiindcă discut și sunt în relații amicale cu aceștia ?
Nu e la fel cand te dedici unei singure persoane sau mai multor... nu avem decat un singur prieten cel mai bun... ce nu inteleg eu e de ce avem noi nevoie de intermediari ca sa ajungem la Iisus?Iisus e intermediarul nostru catre Dumnezeu.De ce avem nevoie de intermediari catre intermediar?Si Pavel zice : un singur mijlocitor.Poate vreunul din sfinti sa aiba iubire si intelegere mai mare decat Iisus?Mie mi se pare ca in bisericile ortodoxe si catolice s-a rupt legatura asta personala si intima cu Iisus prin cultul sfintilor si al Maicii Domnului.
Reply With Quote