View Single Post
Vechi 08.11.2011, 21:47:29
macsim
Guest

Implicit

Pestisorule, incerc si eu un raspuns ... neo-protestant.

Daca cineva are o relatie personala cu presedintele Basescu, nu are nevoie de audienta si nici de "pile". Ii da un telefon si isi fixeaza o intalnire. Cineva care nu il cunoaste , dar vrea sa ajunga la el, va cauta pe cineva, care cunoaste pe cineva care-l cunoaste pe presedinte.

Cat a umblat pe pamant, Domnul a fost printre oameni. Ei puteau veni direct la El pentru a fi vindecati sau pentru a fi invatati. Niciunde in evanghelii Domnul nu zice : Stai putin, tu trebuie sa te programezi la o intalnire si pentru asta vorbeste cu Matei, spune-i lui ce nevoi ai iar El o sa-mi faca mie un rezumat ... Domnul Isus a fost prezent personal fiecarui om care l-a cautat. Este prezent si pentru mine, ori de cate ori Il caut.

Domnul se lasa cunoscut celor care vor sa Il caute. In Cuvant, acolo se lasa gasit si acolo se gasesc toate lucrurile pe care El vrea sa mi le spuna. O relatie personala cu Domnul imi da voie sa pasesc cu indrazneala inaintea Lui, stiind cat de importanta sunt pentru El, de vreme ce a acceptat sa-si dea viata pentru ca eu sa pot avea vesnicia alaturi de El. Pentru mine, aceasta relatie personala cu Domnul Isus este cea mai de pret comoara, pe care o pazesc ca pe ochii din cap :)

Depind in toate de El. Sunt constienta ca fiecare zi pe care o traiesc este doar prin mila si indurarea Sa. Nimic din ce am nu este al meu, fiecare lucru este primit. Chiar si propria mea viata. Traiesc stiind acest lucru si incercand sa nu iau numele Sau in zadar.

Fii un pestisor binecuvantat!
Reply With Quote