Ce sa mai zic...acest user cocacoc este f cunoscut aici pe forum pt initierea subiectelor de scandal,care lovesc si defaimeaza imaginea Bisericii,mai bine spus a ortodoxiei.
Uitati aici lista impunatoare a topicurilor sale(unele inchise de catre Admin,cred ca ati ghicit de ce).
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...archid=2672078
Eu nu-i cred pe cei care spun ca nu au bani pt inmormantare,pt cununie,pt botez...Pai astea sunt evenimente unice in existenta unui om,cum sa nu ai bani pt ele?Omul o data se naste,o data se cununa si o data moare.
Spun asta ,deoarece rudele mele calice si egoiste au procedat la fel la moartea unor membri de familie;nu s-au indurat sa cumpere nici macar niste biete flori(nu coroane)pretextand acelasi"nu am bani,ca imi construiesc vila"!
Dar pt celelalte luxuri aveau,internet,telefonie,TV prin cablu,mancarica buna,bauturica,tigari,cafea...
Unii nu considera niciodata ca au de prisos,asa incat sa daruiasca sau sa participe activ la un eveniment de familie cum este inmormantarea.
Poate preotul sa faca investigatii cine este cu adevarat sarac si cine este doar marlan pt a profita de bunavointa altora??