View Single Post
Vechi 09.11.2011, 09:04:35
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Relatia cu Hristos presupune relatia cu oamenii, armonia intre fiintele umane, nu o izolare individuala in Hristos. Doar asa aratam ca am parasit egoismul, ca chip general al pacatului si de aceea starea de mantuire echivaleaza cu apartenenta la Biserica, cu concentrarea celor mantuiti in Biserica.
Asa este. Relatia cu Hristos presupune relatia cu oamenii. Dar, nu in felul in care o vedeti dvs. ci in felul in care o vrea Hristos. Adica, relatia cu oamenii, dupa voia lui Hristos, inseamna: "am fost flamand si Mi-ati dat de mancat;Mi-a fost sete si Mi-ati dat de baut; am fost strain si M-ati primit; am fost gol si M-ati imbracat; am fost bolnav si ati veni sa Ma vedeti; am fost in temnita si ati venit pe la Mine." (Matei 25:36)

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
p.s domnule grasu77, n-am nimic personal cu dmv. insa de fiecare data cand o sa spuneti "ritualuri inutile" si alte subtile ironii la adresa ortodocsilor, imi rezerv si eu dreptul de a va (re)aminti de sabatarienii usilor inchise.
Am auzit despre treaba cu "usile inchise" dar nu face parte din invatatura si practica mea sau a bisericii mele. Dimpotriva, preferam "usile deschise". Pe verificate. Va dau citate din Manualul Doctrinelor Biblice AZS si exemple din practica adventista.

Puteti sa-mi reamintiti cat vreti. O faceti doar pentru racorirea dvs. (daca va infierbintati prea tare).
Reply With Quote