View Single Post
Vechi 09.11.2011, 09:44:35
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Am auzit despre treaba cu "usile inchise" dar nu face parte din invatatura si practica mea sau a bisericii mele. Dimpotriva, preferam "usile deschise". Pe verificate.
Constat cu tristeste ca nu cunoasteti istoria propriei dmv. biserici, cine a organizat-o in 1860 sau preferati sa asundeti sub pres ce nu va convine. Cand am spus adventistii sabatarieni sau adventistii "usii inchise", asa cum sunt cunoscuti de istorie, m-am referit la altceva, insa lasati, inteleg ca am atins un punct sensibil :) Daca tot obisnuiti sa va racoriti pe acest forum cu ironii la adresa ortodocsilor, primiti si acest adevar din partea mea, care va sileste sa va faceti un examen de constiinta.
Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Neoprotestantii (si altii) au o relatie cu Iisus de genul relatiei de la distanta dar care are un singur sens.
Neoprotestantii nu l-au “scos” pe Dumnezeu din sfera abstracta, ei si-au propus in mod programatic si au realizat simplificari rationale ale tipicului cultic, persistand in individualismul religios, fara macar sa banuieasca modul bisericesc de existenta, relatiile de comuniune ce reveleaza evenimentul eclezial.

Last edited by ioanna; 09.11.2011 at 10:19:43.
Reply With Quote