Citat:
În prealabil postat de Claudiu_FT
Sunt botezat ortodox, iubesc ortodoxia, asta e religia unde cugetul meu s-a regasit mereu si a primit toate raspunsurile. Insa privind la oameni cu mentalitate ca a ta ajung la o concluzie: ori esti tu de alta religie, ori sunt eu de alta religie si coincidenta a facut ca amandoi sa ne numim ortodocsi. Insa daca asta e ortodoxismul, cel pe care il propui tu, atunci cu mana pe inima spun impacat, ca imi iau catrafusele si ma mut de buna voie in iad. Prefer fratii mei de orice alta religie decat oameni cu gandire atat de limitata ca a ta, incat pana si o furnica e un dumnezeu mai mare decat dumnezeul tau.
|
of, of , vorbim cu atata usurinta despre iad, de parca ar fi iadul dragut din Ivan Turbinca, in care au si femei, si bautura si tigari.
Fratilor, iadul e infricosator!
Imaginati-va cel mai oribil lucru de pe lumea asta(sa fi spanzurat de par si sa ti se dezlipeasca scapul si acesta sa ramana atarnat, sau sa ti se injecteze noroi in creier, sau sa ti se desfaca carnea de pe trup bucatica cu bucatica cu un cleste inrosit) si asta e nimic.
Iadul e mult mai mult decat atat ! de 1000 de ori mai mult! Mintea umana nu poate concepe cata durere va fi in iad! Sa nu ne jucam cu cuvintele!
am dat exemplele acelea deoarece cunosc oamenii care au fost chinuiti in halul acela, si au devenit mucenici