Subiect: fericirea
View Single Post
Vechi 31.08.2007, 14:58:16
jenica
Guest

Implicit

Cata dreptate are Petru cu istorioara sa..
Cunosc personal pe cineva care cu voie sau fara voie a intristat tare pe o crestina. A plans biata femeie, a postit zile in sir desi sanatatea ii era subreda. A mers la spovedit a fost dezlegata de durerea sa dar...pacea nu venea.. a mers iar la duhionvic si a spus din nou cu deamanutul tot. Parintele a spus, ei bine daca nici acum nu vine pacea inseamna ca e o taina ..roaga-te mult la Maicuta Domnului si vei dobandi pacea. Dar dragii mei nu numai ca nu se linistea ba mai mult simtea si durerea proprie si tulburarea femeii pe care o suparase. Ii simtea ura, supararea, tu;burarea... Obosita, sfarsita, deznadajduita s-a asezat in fata icoanei Maicii Domnului si a spus asa: Doamne pentru rugaciunile Maicii Tale daca nu o mantuiesti pe femeiea pe care eu pacatoasa am suparat-o nu ma mantui nici pe mine! In clipa aceea a coborat Pacea! In aceea noapte a visat cum Maicuta Domnului a venit la capatul patului si a spus.. ASA SA ITI IUBESTI SEMENUL PUNANDU-TI VIATA PENTRU EL!.... asta ineseamna iubirea cred eu.. Asta inseamna fericirea adevarata! sa ne dorim sa fim cu totii in rai!! Si cum putem fi CU TOTII decat..iubind..iertand..pe TOTI la fel..
Reply With Quote