View Single Post
Vechi 09.11.2011, 20:50:04
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Sonia19 Vezi mesajul
sfat: afirmatiile Parintelui Arsenie Boca cu privire la medicina trebuie privite cu muuuuulta rezerva si in niciun caz nu trebuie crezute orbeste. Intrebati si un medic daca au sau nu fundament fiziologic si anatomic.
Parintele a facut facultatea de Medicina. Ce alt medic sa mai intreb cand parintele a fost doctor de suflete si trupuri? Mai mult decat atat am testat pe propria mea piele in a manca sau a nu manca carne...cred ca multe persoane cu probleme de sananate pot sa precizeze "beneficiile" aduse de carne...dar pana nu ne lovim de o boala este mai greu sa intelegem aceste aspecte.

ps: toate afirmatiile parintelui au fundament fiziologic si anatomic...afimatiile sunt cat se poate de logice...va sfatuiesc pentru linistea dmv. sa intrebati un medic, eu unul sincer nu am nevoie de confimarile unui medic cand propiul meu corp se simte foarte bine fara carne - muuuult mai bine fara carne si produse de origine animaliera.

ps: as putea anticipa raspunsul medicului cum ca omul are nevoie de carne, ceea ce este fals...uite aici explicatia despre carne

Last edited by ovidiu b.; 09.11.2011 at 21:42:34.
Reply With Quote