View Single Post
Vechi 09.11.2011, 21:32:06
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
un nonsens. E proprietate personala sau patrimoniu national?
Zic nonsens ca mi se pare ca as fi un chirias, cu chiririe zero pe proprietatea mea.In fond e a mea sau nu? E ca si cum ai spune: ai o rochie, a ta personala, dar nu ai voie sa ii aduci nici un fel de modificari.Daca e prea larga sau prea stramta vinde-o, dar nu ai voie sa o modifici, s-o strici! Curata proprietate personala!
Chiar e o noutate pentru tine ca exista cladiri/pamanturi care au statut legal special, indiferent de cine e proprietarul? Presupun ca nu ai avea o problema ca vreun potentat bucurestean sa cumpere Ateneul Roman si sa faca o cladire de birouri in locul lui, ca deh, e proprietate personala.

Apropo, statutul special al proprietatilor nu e o chestie romaneasca, asa e pe peste tot in lume (cel putin in lumea in care am umblat eu, si nu e tocmai mica).

Citat:
Legalizam avortul, in curand si prostitutia. Si din pacate, lista legilor strasnice e lunga.Dar cel mai bine ma opresc aici.
Din ciclul: "nu are nici o legatura cu ce se discuta aici, dar ma apasa, asa ca hai sa o scriu".

Avortul e legal deja (daca ai stii ce s-a intamplat cat a fost ilegal, te-ai mai gandi), iar prostitutia exista oricum, fie ca e legala, fie ca nu. Dar e mai confortabil sa ne facem ca nu exista, la pachet cu femeile exploatate sexual, nu-i asa?

Citat:
Cum isi permit slujitorii Bisericii sa nu respecte legile statului?
Exact, cum? Parca era o zicala cu Cezarul, iti aduci aminte de ea?

Citat:
Ce atata balci?!Autoritatile sa-si faca datoria.
Pai balciul exista pentru ca unii cred ca ba legile nu sunt bune, ba ca nu ar trebui sa se aplice la BOR, ba ca taranul vinde cojoace cum manastirea taie paduri.

Citat:
Sunt obligati sa respecte legea tarii, atata timp cat nu incalca legea lui Hristos.
Care spune despre padurile Romaniei CE?

Citat:
cand manastirea o va primi , va raspunde si BOR la modul oficial!
Perfect. Care a fost raspunsul oficial si pe cale administrativa al BOR in cazul Tomitanului?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote