View Single Post
Vechi 09.11.2011, 23:16:39
Laura19
Guest

Implicit

Daca stam sa ne gandim asa si sa cercetam, am putea gasi minusuri ptr. fiecare element alimentar. Dar si plusuri. Asa ca trebuie sa le mentionam pe ambele.
Copii mici ar trebui sa manance si putin pui sau peste, ca sunt sanatoase. Bolnavilor li se da tot carne, depinde de boala evident. Nu sunt cele mai sanatoase, poate. Dar asta nu inseamna ca nu au valoarea lor nutritiva si ca nu sunt bune. E iarasi adevarat ca, ce gasim in carne, putem gasi si in alte alimente.
Poti duce o viata sanatoasa si sa fi si bun credincios chiar daca mananci in zilele fara post putina carne. Doar nu mananci numai carne, mai adaugi legume si alte preparate.
Stiu ca nu incerci sa convingi pe nimeni, ci doar iti expui parerea, cunostiintele si alegerea. Eu una nu cred ca as putea renunta prea curand la snitel de pui si la sarmale:D -in post da, dar in rest nu -
In orice caz, fiecare isi alege stilul de viata. Totusi nu inseamna ca suntem superiori celor care traiesc altfel. Important este sa ne intarim in credinta si vorba aceea, cu Dumnezeu inainte. Poti fii un bun credincios si daca mananci din cand in cand carne, si daca nu mananci.
Sa nu uitam sa facem semnul Sfintei Cruci tot timpul deasupra mancarii. Cel mai important.

Ce spui de carnea si legumele,fructele sintetice? Aici in Canada a devenit o moda. Nu poate fi prea sanatos.
sintetice, adica clonate
Reply With Quote