Subiect: mame denaturate
View Single Post
Vechi 10.11.2011, 01:39:45
Laura19
Guest

Implicit

Am o cunostiinta care a nascut natural si care numai mama buna nu e. De ex. in loc sa se ocupe de copil umbla prin cluburi, la mare , la concerte, cu iubitu-care nu e tatal copilului-, chefuri acasa etc si copilul sta mai mult pe la matusi,crese etc. Am dat acest exemplu pe scurt nu ca sa barfesc, ci ca sa evidentiez ca nu felul cum naste o femeie o face o mama buna sau rea. Daca mama isi iubeste copilul o sa aiba grjia de el si o sa faca tot ce trebuie, indiferent daca a nascut normal sau prin cezariana. E normal intr-un fel la primul copil sa fie mai greu, pana inveti, pana te obisnuiesti. Mama rele pot fi cele care nasc normal. Asa cum si lumea e plina de tati rai si care isi parasesc copii etc. Daca mama in sine are educatie,credinta si iubire, o sa stie cum sa aiba grija de copil f bine, indiferent de metoda prin care naste. Mai este un topic nastere naturala/cezariana.

Haideti sa incercam sa revenim la subiect din respect ptr initiatoarea topicului. Ar fi trebuit sa discutam despre copii folositi in concursuri de frumusete,reclame,dansuri etc. ptr faima mamelor si bani. Cum credeti ca o sa se dezvolte acesti copii? Cum o sa ajunga cand o sa fie adolescenti? Credeti ca lipsa copilariei adevarate o sa le afecteze comportamentul?
http://tlc.howstuffworks.com/tv/toddlers-tiaras Din cate am inteles la concursuri de frumuseste nici nu iti accepta pozele si copilul daca sunt naturali si nu ii machiezi etc. Am ajuns sa ne folosim copii pe post de papusi.

Last edited by Laura19; 10.11.2011 at 01:52:15.
Reply With Quote