Citat:
În prealabil postat de Laura19
Daca stam sa ne gandim asa si sa cercetam, am putea gasi minusuri ptr. fiecare element alimentar. Dar si plusuri. Asa ca trebuie sa le mentionam pe ambele.
Copii mici ar trebui sa manance si putin pui sau peste, ca sunt sanatoase. Bolnavilor li se da tot carne, depinde de boala evident. Nu sunt cele mai sanatoase, poate. Dar asta nu inseamna ca nu au valoarea lor nutritiva si ca nu sunt bune. E iarasi adevarat ca, ce gasim in carne, putem gasi si in alte alimente.
Poti duce o viata sanatoasa si sa fi si bun credincios chiar daca mananci in zilele fara post putina carne. Doar nu mananci numai carne, mai adaugi legume si alte preparate.
Stiu ca nu incerci sa convingi pe nimeni, ci doar iti expui parerea, cunostiintele si alegerea. Eu una nu cred ca as putea renunta prea curand la snitel de pui si la sarmale:D -in post da, dar in rest nu -
|
Cartea "Studiul China" de Colin Campbell te poate lamuri mai bine referitor la consumul de proteine. Impreuna cu fiul sau Tom, el comenteaza studii cu privire la relatia dintre dieta si boala. Concluziile sale legate de consecintele periculoase ale proteinelor de origine animala sunt uluitoare.
Uite aici o alta lamurire asupra acestui aspect legat de consumul de
carne
Citat:
Sa nu uitam sa facem semnul Sfintei Cruci tot timpul deasupra mancarii. Cel mai important.
|
Sunt de acord cu aceata idee...chiar am citit postul tau: Puterea vindecatoare a Sfintei Cruci, demonstrat științific...foarte interesant.
Citat:
Ce spui de carnea si legumele,fructele sintetice? Aici in Canada a devenit o moda. Nu poate fi prea sanatos. sintetice, adica clonate
|
sa incerci eviti acest tip de legume, fructe, carne...un singur lucru mai pot preciza si anume fructele si legumele se elimina repede, majoritatea dintre ele avand propietati de dotixifiere a corpului...pe cand carnea se elimina muult mai greu, iar de carnuri care detoxifica organismul inca nu am auzit.