Eu am 4 ani in curand de cand nu mai consum nici macar peste,la carnea rosie si pui am renuntat cu inca si mai mult timp in urma.Asa am simtit sa fac,iar ulterior nici peste nu am mai consumat pentru ca il respingea organismul.
Insa,multumesc Lui Dumnezeu ma simt extraordinar de bine,nu mai stiu ce e aceea o indigestie,desi cand consumam carne aveam probleme de acest gen si nici racelile nu se mai prind de mine,desi nu stiu daca e neaparat o consecinta a acestui fapt,insa este o realitate: chiar daca ma ia putin raceala (si asta foarte rar,pe un fond de oboseala de regula),e mai mult senzatia aceea de dinainte de a te lua raceala,insa nu apuca sa se agraveze sau sa cad la pat,intr-o zi doua imi revin din mers.
E drept ca si in rest incerc sa am un stil de viata sanatos,nu fac abuzuri de nici un fel,alimentatie pe cat posibil naturala (cat se mai poate in zilele noastre),evit saratul,dulcele concentrat,beau apa,imi respect orele de somn si fac sport.
Poate ce as mai dori sa introduc in plus ar fi mai multe fibre,pentru curatirea colonului.Am incercat si Colon Helpul asta de ii fac reclama,insa sincera sa fiu nu prea mi s-a parut grozav si parca mai multe rezultate a dat o banala punguta de Psyllium luata de la naturiste.
Daca cineva mai are si alte idei referitoare la detoxifierea colonului care au functionat,poate le impartaseste si cu noi.
|