View Single Post
Vechi 11.11.2011, 09:40:17
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Cei care pretind ca parintele Arsenie Boca vorbeste in cunostinta de cauza, ar trebui sa remarce intai ca limbajul folosit de el nu este un limbaj medical.
Daca un medic serios ar citi asa ceva ar rade probabil.
Domnule doctor ne cerem scuze în numele părintelui, că limbajul folosit de dânsul nu s-a ridicat la nivelul academic așteptat de dmv. Cred că dmv. vorbiți în necunoștință de cauză. Un medic serios și cu credință în Dumnezeu ar pleca urechea la afirmațiile părintelui. Nu pentru că el a fost părinte, ci pentru că ceea ce a afirmat are la bază știința. Limbajul folosit de dânsul, este un limbaj popular adresat omenilor de la țară în special. Mesajul nu este adesat celor "atotștiutori" și care nu mai au nevoie de învățătură, ci celor care sunt în neștiință de cauză. Un om citit dacă și-ar tăia un pic din mândrie, s-ar putea coborî la nivelul limbajului simplu și popular fololosit de părinte pentru a fi pe înțelesul tuturor.

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Si de unde scoateti chestiile astea cu corpul bioenergetic? Astea sunt chestii oculte, care nu au legatura cu crestinismul.
Cititi ce spune si parintele Adrian Fageteanu. In ultima carte de convorbiri, parintele spune ca el are incredere in medicina clasica. Mai spune parintele ca ideea aceasta cum ca te poti dispensa de medicina clasica folosind numai leacuri naturiste, nu vine de la Dumnezeu.
Oameni buni, fiti oameni seriosi, cu capul pe umeri.
Citiți cu atenție - eu nu am vorbit de corpbioenergetic. Nimeni nu spune că medicina trebuie dată deoparte. Dar Medicina este de muuulte ori depășită de situație.
Iar recomndarea în a consuma carne cum să o interpretăm? hmmm...mă abțin ...
Reply With Quote