Citat:
În prealabil postat de grasu77
Cea mai mare cinste adusa ambasadorilor Domnului Iisus Hristos (ma refer la Sfintii Apostoli) este sa le cercetam zilnic invataturile si sa le respectam intocmai.
Dvs., probabil, ne trimiteti la un mod de "respect" pe care chiar Sfintii Apostoli l-au respins categoric: inchinarea la ei.
|
Poate va amintiti ca in Faptele Apostolilor evreii se ingramadeau atunci cind treceau sfintii apostoli ca macar umbra lor sa-i atinga. E firesc atunci ca si eu imi doresc chiar sa-i ating pe sfintii apostoli; o pot faca sarutindu-le moastele.
Citat:
Ce duh va mana sa faceti astfel de afirmatii? Vreti sa spuneti ca aveti o relatie cu Hristos cand spuneti aceste neadevaruri?
Noi nu avem o Biblie a noastra. Folosim o Biblie a unui neadventist (pazitor al zilei duminicii - ziua intaia - ca si dvs.). In plus, eu v-am trimis la o Biblie catolica. Nu v-am trimis la acea nascocire a dvs. (o biblie tradusa dupa revelatiile Ellenei White).
|
De-a lungul timpului am fost trimisa de catre un coreligionar de-al dumneavoastra sa cercetez versiunea Cornilescu; mi-am imaginat ca aceasta a fost adventist. Oricum, este un non sens sa cred ca pina pe la 1850 toti traducatorii bibliei au fost niste sarlatani care au falsificat-o cind, deodata, apare salvatoarea, Ellen.... Iar acesti posesori ai orginalelor Sfintei Scripturi au fost asa de prosti incit sa posteze originalele pe internet ca toata lumea sa vada reaua lor credinta. Nu stiu cum oamenii pot sa creada asa ceva.
Oricum, daca doamna White are macar o singura profetie neimplinita, acesta e semn profetiile ei nu au venit de la Dumnezeu si nu are sens nici macar sa o citim, dar sa o mai si considerem profet.
Citat:
P.S. La partea cu profetiile ... va rog si pe dvs. (la fel ca pe d-l Mihnea) sa deschideti un topic, la sectiunea Biserica Romano-Catolica, despre "Roma papala in profetia biblica". Poate ne aratati si noua unde se regaseste institutia papala in descrierea Sfintei Scripturi. Trebuie sa cunoasteti subiectul acesta. Este din ograda dvs.
|
Vad ca va arde pe limba sa ne transmiteti "revelatiile" dumneavoastra cu privire la institutia papala. Pai faceti-o domnule; le-am auzit si eu pe postul dumneavoastra TV. Nu voi arunca niciodata cu pietre in institutia care, de-a lungul istoriei, a construit spitale, biblioteci, universitati (cind cultul dumneavoastra nici nu era inca inventat), care mi-a trimis preoti pentru ingrijirea sufletului, mi-a trimis doctori si asistente pentru ingrijirea trupului, mi-a trimis invatatori sa invat o meserie, a orinduit calugari si calugarite care toata viata lor s-au rugat in minastiri pentru ca eu sa nu-mi pierd credinta. Aceasta institutie facut mai multe pentru oameni decit oricare institutie existenta pe pamint. Si e firesc sa fie asa, pentru ca are cel mai bun manager: Isus Cristos.