View Single Post
Vechi 12.11.2011, 18:19:12
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Domnul Laurentiu poate sami explice cum "evreii care il prigonesc pe Hristos de 2000 de ani ca nu sunt oameni rai?" ??? Ca dupa cum imi amintesc eu ce am invatat la istorie,intotdeauna crestinii au omorat evreii si nu invers. poate stimatul domn sami explce si sa dea marturii reale la ce pretinde? Multumesc.
Stalin si Lenin, din care unul evreu dupa mama si altul casatorit cu o evreica, si totodata din tata evreu.
Au ucis nu 700.000 de evrei, cati au murit in Holocaust ci cateva zeci de milioane de crestini ortodocsi rusi si nu numai.
Toata lumea deplange victimele holocaustului, si pe buna dreptate ca au murit oameni nevinovati, dar victimile nebuniei bolsevice nu le mai deplange nimeni?
De unde credeti ca era izvorata acea ura impotriva crestinilor si a daramarii bisericilor?
Din pacate putin stiu care era originea acestor monstri, iar bineintels pe Wikipedia nu apare.
Milioanele de rusi morti le trecem cu vederea, dar ptr ca sa nu lezam drepturile acestei natii, evreii am scos 13 strofe din Prohodul Domnului, strofe in care se amintea de crima facuta, aceea de a-L ucide pe Hrisos"Sangele Lui asupra noastra si asupra copiilor nostri!".
in conditiile astea cine stie, poate vor reusi sa cenzureze si Biblia ca doar intreaga biblia vorbeste despre atitudinea ostila , sa nu zic criminala asupra lui Hristos, a sfantului mucenic Stefan s.a