"iata ce se intampla acum in Marea Britanie, Germania, Franta, Danemarca, toata europa datorita prea multei tolerante"
..datorita nepasarii si ignorantei as zice eu..
Ideea de decrestinare este un pic fortata atata timp cat acei "atei" se numesc inca crestini
hai sa nu ne amagim aici, inca am fost prea soft, Pr. Teofil spune ca crestinul ce nu se duce la Biserica poate fi numit pagan si ma refeream la ateismul declarat (vezi franta spre exemplu)
Iar ateii macar ne lasa in pace sa ne ducem pacatele... pe cand musulmanul iti taie capul sau ii platesti bir.
:) Ce buni sunt ateii nu? ..Cred ca asa era pe timpul lui Stefan cel Mare.:)
Oricat de stupid ar parea Bush...are motivele lui de a sustine acest razboi, altfel ar fi venit Saddam sa te invadeze.
:) petrol, conflict religios, baza americana in irak pentru a ataca iranul ;), esti naiva sincer, razboaiele din ziua de azi vizeaza bogatii, saddam si-a facut armata ca sa apere petrolul, nu sa atace :)
feriti-va pe cat se poate de ce este islam si musulman, si nu lasati credinta noastra si tara sa fie terfelite cu credinta lor pagana si cererea de drepturi islamice.
..de fapt in asta consta istoria noastra as putea spune.., asta stim si noi :)
Au drepturi, in centrul istoric al constantei se afla o moschee, de sute de ani probabil si? Este pace, nu cunosc un caz de convertit crestin la islam, de fapt ii cunosti pe toti dupa fata caci sunt tatari (deci mai asiatici). Iar daca vor capata mai multe drepturi, acelea le vor fi date gratuit cu scopuri "bine" intentionate de a crea conflict inter-religios, ei nu cer nimic mai mult decat o moschee si sa-si spuna rugaciunea de 3 ori pe zi la megafon (cred ca le-o stiu pe de rost :)) ).
au ajuns ca Bisericile sa fie transformate in moschei (exemplu concret in Anglia), sa interzica oule rosii de Pasti in Belgia, sa interzica imaginile pictate crestine..., la noi sa interzica icoanele in scoli, religia crestina in scoli
..asta din cauza musulmanilor? :dozingoff:
cati oameni au fost ucisi ca au impartasit alta credinta decat cea musulmana si cati sunt ucizi in atentate teoriste la ora actuala...
Acele atentate terosriste sunt intretinute...
Acum sincer nu stiu ce aveti cu Bush...ca prima idee pare a fi un individ fara scrupule asa cum apare in Media ai carei informatii le inghititi fara sa le rumegati. Dar eu cred ca Bush cu toata "perfidia" lui a facut un mare bine umanitatii. In mijlocul raului este binele si in mijlocul binelui este raul.
:) Ma distrezi, sincer
Bush e nimic si chiar pe de o parte in intentia lui ar trebui sa ii multumim ca ii tine in frau totusi pe musulmani, caci nu stiti de ce sunt capabili acesti fanatici.
:) Daca tinea piept nu le dadea drepturi, simplu ca buna ziua, dar ii pasa lui bush de islamism or crestinism precum baba de mitraliera. :)
SUNT MOSCHEI PANA SI IN IERUSALEM LOCUL SFANT AL CRESTINILOR, cu toate ca ei il denigreaza pe MANTUITORUL, dar nu permit accesul nemusulmanilor in Mecca!
:) sunt si sinagogi, dar ce sa faca nemusulmanul la mecca? :)
Mai radem si noi :)
Crestinul ortodox nu s-a uitat niciodata in gradina paganului, el a stat in rugaciune, iar cand a fost vremea sa marturiseasca a marturisit, cand a fost atacat s-a aparat, crestinismul nu s-a raspandit prin sabie, caci de sabie murea, crestinismul s-a raspandit prin mucenicie, prin exemplu de viata curata, sfintenie..
:) asta a fost din seria ne invadeaza extraterestrii, serios, daca nu ne gandim la Dumnezeu ne da diavolul de lucru.. :)
Numai bine
|