View Single Post
Vechi 13.11.2011, 16:52:06
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Mai nou sunt doua curente in aceasta biserica de interpretare a apocalipsei. De exemplu ei spun ca actualul papa ar fi ultimul si ca cel care o sa vina dupa el va fi antihrist sau papa Ioan Paul al doilea reanviat sau nu stiu cum (interpretarile lor sunt desigur confuze). Fiara lovita de moarte (Papa Ioan era sa fie ucis de un musulman) va reanvia... Lovitura de moarte a se observa nu o reprezinta moartea ei (moartea papei) ci atentatul asupra sa :)))))). Mai amuzant este insa cea ce urmeaza. Ei il pomenesc pe sfantul Malachia care a scris ca actualul papa ar fi ultimul.
De-a dreptul halucinantă această poveste! Unde ați auzit-o, căci în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în niciun caz!?

Citat:
Din miile de intrebari care se pun bisericii advente aleg doua. Dupa ce veti vedea iara ca ati interpretat gresit aceasta profetie biblica (Si fiara, care era, si nu mai este, ea insasi este al optulea imparat: este din numarul celor sapte, si merge la pierzare. Apoc.17:11 ) ce veti mai zice? (Al optulea imparat cica ar fi papa Ioan Paul al doilea)
Precum în cazul pretinsei interpretări "adventiste" de mai sus, această identificare cu papa Ioan Paul al II-lea nu aparține Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Citat:
A doua intrebare este : sarea apostolilor adica totalitatea invataturile lor au fost mai putin lucratoare decat sarea apostolilor mincionsi ? Ca spune un rabin in Nt: ca daca aceasta lucrare este de la Dumnezeu sa nu fim impotriva Domnului si daca nu este se va risipi.(Citat aproximativ)
Nu prea am înțeles în ce constă exact întrebarea a 2-a, însă eu zic să ținem totalitatea învățăturii apostolilor și nu a proorocilor mincinoși. Aceasta este și poziția bisericii din care fac parte.
Reply With Quote