View Single Post
Vechi 13.11.2011, 22:51:19
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Deosebirea intre tine grasule si osutafaraunu este ca acesta judeca pe cand la tine nu prea se vede acest lucru. Nu stiam ca esti si tu adventist dar ti-am mai scris si altadata ca faci de ras biserica protestanta din care esti! (eu credeam ca e penti ca aia judeca mai putin)Acele videoclipuri postate pe you tube vorbesc despre sabat asa ca sunt postate de un adventist! In rest am aratat adevarul despre biserica ta.
Bati campii si spui ca unii copii de la voi cunosc biblia mai bine decat unii preoti. De unde stii tu treaba asta din ingamfare? Dar chiar daca o citesc mai mult daca nu o judeca si duhovniceste tot degeaba.
Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Ai spus o gramada de grozavii (mincinoase) pe care le aud pentru prima data.
Osutafaraunu nu a avut curajul sa zica asa ceva. Apoi uitandu-ma pe you tube acele postari nu sunt postate de biserica adventa dar daca se vorbeste despre sabat ale cui pot fi? In rest am aratat cum s-a format aceasta biserica adventista pe baza unei amagiri biserica formata dupa ce a fost biruita?!? Demonstreaza grozaviile!
Acum as vrea sa demonstrezi acele asa zise minciuni ca sa-ti demonstrez ca defapt tu minti!

Last edited by bairstow; 13.11.2011 at 23:00:35.
Reply With Quote