tot-Laurentiu:
Fara suparare, dar nu cred ca ai dreptate. Metapedia nu este de incredere, este un site bazat in mare parte pe teorii absurde ale conspiratiei si idei extremiste.
Numele real al lui Stalin a fost Iosif Vissarinovici Djugashvili, nu David, iar ambii sai parinti au fost crestin ortodocsi. Mama sa a dorit intreaga ei viata sa-l vada pe Stalin preot ortodox, iar in acest scop l-a si trimis la un moment dat la un seminar.
Nici despre Hitler nu exista decat speculatii, din cauza ca unul din bunicii sai este necunoscut. Tatal lui, Alois Hitler, a fost copil nelegitim, iar speculatiile despre originea lui Hitler au aparut pentru ca bunica sa a fost o vreme servitoare in casa unei familii evreiesti. In afara acestui amanunt, nu exista nici o dovada.
Ce spui mai jos despre evrei nu sunt, dupa parerea mea, decat aberatii. Blestemele nu sunt decat niste superstitii, ele nu exista in realitate. Am impresia ca nu faci decat sa repeti cateva din cele mai exagerate idei preconcepute despre evrei, idei care nu numai ca nu au nici o baza reala, dar care in istorie au dus la persecutarea lor. Indiferent ca vrei sau nu sa recunosti, in ultimii 2000 de ani, evreii au fost cei persecutati de catre crestini, nu invers.
|