View Single Post
Vechi 14.11.2011, 10:45:25
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Periodic citesc în presă și scandaluri legate de curvie în care sunt implicați preoți mireni. Ar fi interesant de urmărit ce se întâmplă, mai departe, cu preoții respectivi. Din păcate, interesul presei este limitat la moment, continuarea unui eveniment e mai greu de aflat. Oricum, m-ar bucura să știu că preoții respectivi sunt sancționați cu scoaterea din preoție.
De ce nu cititi si lucruri bune despre preoti ortodocsi?
Deoarece presa aservita are interes sa denigreze ortodoxia.
Cate articole din presa relateaza obiectiv un eveniment ?
Daca vreti sa cititi cate lucruri bune poate face un preot ortodox cititi ziarul Lumina ,de ex.
Eu de ex.am cunoscut un preot care are un asezamant de copiii.
Si nu din bani proveniti din strainatate ,cum primesc catolicii ci din o fundatie prin care reuseste sa faca rost de bani.
Acest preot e din Moldova si alearga peste tot ,munceste ,nu primeste de-a gata.
Exemplele ar putea continua fiind vorba despre preoti care din nimic au ridicat asezaminte pentru ajutorarea celor in nevoi.
Cum scrie la Scriptura:"Cautati Imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate se vor adauga voua"
Dumneavoastra daca ati fi ramas ortodox ati fi fost preocupat mai mult de pacatele dumneavoastra nu sa scoateti in evidenta paiul din ochiul altora.[/quote]
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Fiindcă eu rar am văzut preoți (ortodocși) slabi. La mireni, mă refer. Cei pe care îi cunosc eu sunt fie grași de-a binele, adică gușați, fie potriviți la trup, dar cu pântece mari.
Eu stiu preoti normali iar unul care este un pic plinut nu se atinge de carne de ani de zile.
De ce sa presupunem ?
Un parinte de la sf.Munte bine zicea ""Sa nu crezi nimic din ce se spune si doar pe jumatate din ce vezi"
Si de ce sa ne legam de preoti ?
Oare ei nu slujesc la fel sau nu sunt buni duhovnici chiar daca sunt grasi ?
Harul lui Dumnezeu e la fel peste ei.
Are cine sa-i judece.
Reply With Quote