View Single Post
Vechi 14.11.2011, 11:27:03
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Una dintre cele mai mari erezii este aceea care afirma ca Domnul nostru Isus Cristos, Dumnezeu fiind, a fost mort si nu a existat. Aceasta erezie a dus la aparitia cultului adventist de ziua a 7-a.
E foarte ciudata aceasta afirmatie deoarece Iisus a zis:daramati acest templu si in 3 zile il voi reconstrui! Daca el il reconstruieste la loc inseamna ca el este si in toate simturile sale cand ar face lucru acesta! De aceea se si spune: a inviat din morti confirmand cele zise de el evreilor cu privire la templu care reprezenta defapt trupul sau.Tocmai de aceea, cand a inviat din morti, ucenicii Lui si-au adus aminte ca le spusese vorbele acestea si au crezut Scriptura si cuvintele pe care le spusese Isus. (Ioan.2:22)Faptul ca in alte locuri se vorbeste si despre faptul ca Dumnezeu l-a inviat din morti nu contrazice scriptura deoarece Iisus este de o fiinta cu Tatal. Cand primii oameni se inchina lui Iisus ei nu se inchina fapturii ci se inchina lui Dumnezeu care a luat trup omenesc. Iisus nu moare ca sa invie in trupul Mariei el este Duh si ia finta omeneasca prin intermediul Maicii Sale Cand El moare pe cruce nu moare El ca persoana deoarece El este Dumnezeu ci moare doar trupul sau . Vezi si :
El a fost omorat in trup, dar a fost inviat in duh,in care S-a dus sa propovaduiasca duhurilor din inchisoare,
Traducerea mai corecta: El cel drept pentru cei nedrepti, ca sa ne aduca pe noi la Dumnezeu, omorat fiind cu trupul, dar viu facut cu duhul,Cu care S-a coborat si a propovaduit si duhurilor tinute in inchisoare,Apoi eu am zis ca sunt doua curente in biserica adventista. Doua opinii. Deci nu am spus ca asta e pozitia bisericii adventiste. De exemplu eram in anul 1992 (aproximativ). Si daca sunteti de atunci ati recunoaste ca multi crestini adventi credeau in revenirea lui Iisus inainte de anul 2000. Spun asta deoarece am fost atunci cu un vecin la astfel de adunari si cand ii intrebam ei spuneau ca nici nu se pune problema ca Iisus sa nu vina pana in acel an
Si la noi sunt curente dar ele vin mai mult din superstitii si nu din cea ce spune preotul.

Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 11:35:46.
Reply With Quote