Si atunci omule primele doua postari de ce cine sunt postate ? Ca dupa cate am vazut (nu sunt sigur si nu mai mai am chef sa ma uit) in ele se vorbeste despre sabat . De catre adeptul carui cult? Una e sa te inseli si alta e sa minti. De exemplu tu ai spus ca acele postari nu sunt ale bisericii advente si asta ar fi una din greselile care le-am scris. Dar tu ai zis ca am mai multe greseli sau minciuni! Care sunt?
Apoi daca recunosti ca ultimul videoclip este al vostru cum explici asta? De exemplu in minutul 38secunda49 se spune :ca sabatul sau sfant este evidenta ca cineva l-a ales pe El Salvator si Creator. Deci conform acestei definitii evreii sunt mai apropiati de Dumnezeu deoarece respecta sabatul fata de majoritatea crestinilor care nu il respecta! Apoi daca aceasta este evidenta ca cineva l-a ales pe Dumnezeu inseamna ca evrei sunt inaintea noastra!
Citat:
În prealabil postat de grasu77
Esti perseverent in minciuna. Tine-o tot asa si vei vedea unde o sa ajungi.
|
In care minciuna peseverez? Doar imi dau cu presupusul ca primele doua sunt postate de un adept al vostru dar nu o fac spunand ca e si cert. Te infierbinti cam repede pentru un crestin :)