Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Daca studiul va conduce la mindria care va face sa spuneti "adventistii sint mai pregatiti decit multi preoti"
|
Nu este frumos sa va comportati ca un cutu infuriat, care musca si pe cel care nu a facut nimic. Ce aveti cu fratele osutafaraunu? Eu sunt ala rau care supara.
Reveniti asupra ceea ce am zis. Si, ca sa vedeti daca sunt sanse sa am dreptate, deschideti unul din "teste"(cu un clik). Incercati pe cel de la grupa 2 (pentru copii din clasele 7 si 8). Puteti sa listati cele 48 de intrebari si sa mergeti cu ele la cativa preoti. Apoi sa-mi spuneti cati au raspuns corect la mai mult de 40 de intrebari.
Citat:
cred ca ar fi mai bine sa va rugati mai mult si studiati mai putin
|
Sa ma rog la ce nu cunosc? Sa ma rog la un dumnezeu inchipuit sau prezentat de altii? Nu credeti ca studiul Cuvantului lui Dumnezeu merge mana in mana cu rugaciunea? Eu vreau sa ma rog la Dumnezeul Scripturii.
Citat:
pentru ca mindria impiedica omul sa aiba o relatie personala cu Domnul nostru,
|
Lasati-ma in pace cu mandria mea. Fiecare pasare pe limba ei piere. Dvs. ar trebui sa fiti preocupata de o mai buna cunoastere a Cuvantului lui Dumnezeu, printre preoti si printre enoriasi.
Si apropo de mandrie, sa va povestesc o scurta intamplare, legata de cunostintele copiilor. Acum cativa ani, intr-o excursie de cateva zile prin Retezat, fiind zi de sabat, s-a organizat un concurs pe teme biblice. S-au inscris copii. Ma batea gandul sa ma bag si eu (sa ma amuz). Bine ca nu am facut-o. Ma faceam de toata bafta. Ma surclasau copii. Eu veneam de la ortodocsi si frecventam doar de aproape 1 an biserica adventista (inca nu ma botezasem).
Incercati si dvs. sa raspundeti la intebarile din testul pentru copii. La cate veti raspunde? Sa va spun cinstit, nici eu nu sunt deloc mandru la cate pot raspunde (fara sa fentez cautand acum prin Biblie).